Όραμα

Το δικό μας όραμα εξακολουθεί να παραμένει αναλλoίωτο έως σήμερα. Η κουλτούρα της «Εύκαρπον - Hellenic Superfoods»: πίστη στην αξία του συνεργατισμού μεταξύ των παραγωγών και των συνεργατών μας με στόχο την ομαδική επιτυχία και όχι την πρόσκαιρη ατομική φιλοδοξία. Πλεονέκτημά μας η δύναμη των πολλών. Ένα όραμα με επίκεντρο τον σύγχρονο άνθρωπο και την κάλυψη των αναγκών του μέσα από την συνεχή έρευνα και δημιουργία νέων προϊόντων.

Σκοπός

Ο σκοπός μας απλός και απόλυτος: ο Έλληνας παραγωγός να είναι ταυτόχρονα και διαχειριστής του καρπού του και των παραγώγων του μέσα από μία σύγχρονη Συνεταιριστική Επιχείρηση με εξειδικευμένα στελέχη, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και εκπαιδευμένους γεωπόνους στον πρωτογενή τομέα των Υπερτροφών.

Δημιουργούμε σειρές  βιολογικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας με βάση τις Ελληνικές Υπερτροφές που καλλιεργούν τα μέλη της Συνεταιριστικής μας Επιχείρησης.

Στόχος η εδραίωση της «Εύκαρπον - Hellenic Superfoods» στην Ελληνική αγορά με καινοτόμα - βιολογικά προϊόντα Υπερτροφών και με σίγουρα και σταθερά βήματα  η παρουσία της σε αγορές του εξωτερικού.

 

 

Εκτύπωση